Hjärtan

Och när jag ändå är här och uppdaterar så måste jag länka till http://www.hjart-lungfonden.se/kampanj-barnhjartan-2011/ 

Februari är alla barnhjärtans månad och pengarna som hjärt- lungfonden får in under februari går i år till forskning om olika hjärtfel. Förra året gick pengarna till det rikstäckande videonätverket Gertrud för att alla barn ska få specialistvård, vart dom än bor i Sverige.

Varje år föds 1000 barn med hjärtfel i Sverige, det är ca tre barn varje dag! När Theo föddes för tre år sedan och det visade sej att han hade ett hjärtfel fick vi åka hela vägen till Göteborg (30 mil) för att göra ett ultraljud, tack vare Gertrud behöver barn inte åka så långt förrän det är dags för operation, alla hjärtebarn opereras i Lund eller Göteborg. Theo opererades när han var tre veckor och han mår än så länge (tack och lov) bra och behöver inte opereras på minst ett år.

Man förknippar nog ofta Februari med Alla hjärtans dag och det är hjärtan hit och dit. Tänk med hjärtat och stötta alla hjärtebarn för en bättre framtid!


InnebandytårtaHär har det inte hänt mycket senaste tiden, det har varit fullt upp med tentor, inlämningar, sjukhusbesök och trasiga hjärtan. Men nu blev det en tårta bakad till en Jozefin som fyllde 15 år, hon spelar innebandy (så ja, det ska föreställa innebandyklubbor =p) Tårtan är fylld med bilfluff och hallongrädde och spacklad med glasscreme. Lock och sånt i SP.


RSS 2.0