Wienernougat


Wienernougat
100 gram flagad mandel
250 250 gram nougat
150 150 gram mörk choklad

Smält chokladen och nougaten och blanda ner mandeln, häll upp i formar eller en stor form klädd i bakplåtspapper och ställ in i kylen.

Jag rostade inte mandeln. Brukar alltid ha "smeten" i en stor form och sen skära bitar, men provade detta, formarna är från Siluett, hittade dom på Dollar Store för 10 kr. =p Juliga färger. Det blev ju inte så supersnyggt eftersom det spilldes på sidorna. Men efteråt kom jag på att man kan ju lägga mandel i formar och sen ha i chokladblandningen, om man har en chokladtratt, men det har inte jag. Nästa gång gör jag nog i en stor form ändå. =)

Kommentarer
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Winernougat är himla gott, det har jag tänkt göra i år :-)

2010-12-07 @ 20:35:57
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/
Postat av: Linda - Cupcakefluffan

Jag gör mina i en form och skär, men smart att göra de i små formar, är på jakt efter en chokladtratt men de är slut både hos kakburken och lyckas med mat, men de skall få in nya nästa vecka

2010-12-08 @ 20:54:32
URL: http://cupcakesfluffan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0