Hello Kitty

Hello Kittytårta
Sockerkaksbotten fylld med geishafluff, glasscreme och gelehallonfluff.
Lock och dekorationer i sp/MMF
Geishafluff
200 gram geisha
3 dl grädde
Värm upp grädden tillsammans med chokladen på spisen tills chokladen smält, det får absolut inte koka. Låt svalna i kylen, helst över natten. Vispa upp smeten och låt stå i kylen en stund till. Klart.
Gelehallonfluff
80 gram gelehallon
3 dl grädde
Värm upp på spisen tills gelehallonen smält, ställ i kylen helst över natten. Blir den för tjock kan man hälla över det i matberedaren och ha i lite extra grädde, blir jättebra.
Glasscreme
3 dl grädde
3 dl vaniljkräm
Vispa var för sig, blanda ihop.
Kommentarer
Postat av: Erika - Bakglädje
Vilken söt Hello Kitty. Kikar in här efter att du skrivit i Tårttrådens bloggtråd. Det är roligt att titta runt och få insperation.
Kram Erika
bakgladje.blogspot.com
Trackback